Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГОСББВідбулось засідання Форуму ОСББ при Київводоканалі
Новини ЖКГ
23 Квітня 2024 p.
18 Квітня 2024 p.
16 Квітня 2024 p.
09 Квітня 2024 p.
05 Квітня 2024 p.
04 Квітня 2024 p.
03 Квітня 2024 p.
01 Квітня 2024 p.
19 Березня 2024 p.
07 Березня 2024 p.
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Відбулось засідання Форуму ОСББ при Київводоканалі

На минулому тижні пройшло чергове засідання Форуму Об’єднань співвласників багатоквартирних будинків при ПрАТ «АК «Київводоканал»
На минулому тижні пройшло  чергове  засідання  Форуму Об’єднань співвласників багатоквартирних будинків при ПрАТ «АК «Київводоканал», повідомляє прес-служба підприємства.
 
«Напрацьовано спільне рішення, що дозволить отримати матеріальну компенсацію з міського бюджету  за тристоронніми  актами за спожитий обсяг холодної води на підігрів та теплової  енергії для потреб гарячого водопостачання житловим організаціям і надавачам послуг» - говориться в повідомлені прес-служби.
 
З метою організації виконання низки звернень депутатів Київської міської ради, доручення Київської міської державної адміністрації, звернень окремих житлових організації, а також колективного звернення Асоціації ЖБК Деснянського району ухвалено  спільне рішення щодо оформлення тристоронніх  актів у 2018 році з тими житловими організаціями, що з різних причин  минулого  року  не змогли отримати допомогу за такими актами.
 
Під час засідання  Форуму, опрацьовано звернення Деснянської РДА до Товариства з пропозиціями запровадження спрощеної  процедури оформлення  тристоронніх  актів та  узгодження  редакції договору реструктуризації  заборгованості, що має влаштувати  як представників ОСББ і ЖБК,  так і водопостачальника.
 
Також  керівництвом  Київводоканалу  було взято  зобов’язання  організувати цьогорічну  процедуру оформлення тристоронніх актів з ОСББ та ЖБК у  максимально спрощеному та оперативному порядку   за формою  «єдиного вікна».
 

В  засіданні взяли участь Радченко В.М. – начальник управління з питань житлово-комунального господарства Департаменту житлово-комунальної інфраструктури КМДА; Тихонов О.Є. – радник заступника голови КМДА з питань розбудови інституту ефективного власника; Швець К.О. – директор Департаменту правового забезпечення ПрАТ «АК «Київводоканал»; Терещенко Ю.Є. – заступник директора Розрахункового департаменту ПрАТ «АК «Київводоканал»; Колесник О.Ю. - начальник Управління з планово-економічної роботи Розрахункового департаменту ПрАТ «АК «Київводоканал». 

 
Коментарі (0)