Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГЕнергозбереженняУкладені у 2016 році ЕСКО-контракти демонструють свої результати - Держенергоефективність
Новини ЖКГ
23 Квітня 2024 p.
18 Квітня 2024 p.
16 Квітня 2024 p.
09 Квітня 2024 p.
05 Квітня 2024 p.
04 Квітня 2024 p.
03 Квітня 2024 p.
01 Квітня 2024 p.
19 Березня 2024 p.
07 Березня 2024 p.
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Укладені у 2016 році ЕСКО-контракти демонструють свої результати - Держенергоефективність

Укладені у 2016 р. перші ЕСКО-контракти вже демонструють свою результативність, повідомляє прес-служба Агенства Деренергоефективності.
Укладені у 2016 р. перші ЕСКО-контракти вже демонструють свою результативність, повідомляє прес-служба Агенства Деренергоефективності.
 
У Миргородському районі Полтавської області за результатами двох ЕСКО-проектів економія газу склала більше 60%, а коштів – біля 1,3 млн гривень.
 
У Каневі завдяки модернізації освітлення у дошкільному навчальному закладі економія витрат на електроенергію сягнула 70 відсотків.
 
«У результаті маємо чимале зменшення енергоспоживання та заощаджені кошти, які залишаються у місцевих бюджетах і стимулюють подальший розвиток енергосервісу. При цьому, активізується малий і середній бізнес, зростають виробничі потужності у сфері енергоефективності та збільшується кількість нових робочих місць», - пояснив Голова Держенергоефективності Сергій Савчук.
 
Сторони нещодавно підписаних ЕСКО-договорів також очікують на значний результат. Наприклад, за 6-ма проектами з енергосервісу у навчальних закладах Баришівського району (Київщина) передбачається економія витрат на теплову енергію до 5 млн грн за рік.
 
Про перспективи ЕСКО в українських містах розповідали представники місцевої влади та інвестори на IV Форумі енергоефективного партнерства.
 

"Якщо зарубіжні компанії побачать успішність ЕСКО-проектів в Україні та швидке повернення інвестицій, то зайдуть на цей ринок і вирішать питання із капіталовкладеннями, особливо у глибинну термомодернізацію будівель, що дає економію енергоспоживання на рівні 50% і більше" - вважають в Агенстві Держенергоефективності. 

 
Коментарі (0)