Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГОСББУ Дніпрі планують розпочати пʼять пілотних проєктів з енергомодернізації будинків
Новини ЖКГ
26 Квітня 2024 p.
23 Квітня 2024 p.
18 Квітня 2024 p.
16 Квітня 2024 p.
09 Квітня 2024 p.
05 Квітня 2024 p.
04 Квітня 2024 p.
03 Квітня 2024 p.
01 Квітня 2024 p.
19 Березня 2024 p.
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

У Дніпрі планують розпочати пʼять пілотних проєктів з енергомодернізації будинків

У Дніпрі розробили програму фінансової підтримки ОСББ-учасників програми Фонду енергоефективності «Енергодім» на 2022-2026 роки у розмірі 1,2 млрд грн.
У Дніпрі розробили програму фінансової підтримки ОСББ-учасників програми Фонду енергоефективності «Енергодім» на 2022-2026 роки у розмірі 1,2 млрд грн. Перші пʼять пілотних проєктів планують реалізувати вже цього року. 
 
Про це повідомив виконуючий обов’язки директора Фонду енергоефективності Єгор Фаренюк під час загальних зборів ОСББ-учасників програми «Енергодім» за участі представників міської влади Дніпра.
 
«У Дніпрі є надзвичайно гарні умови участі ОСББ для проведення термомодернізації будинків. Йдеться не лише про фінансування за програмою “Енергодім”, тут також надається місцева підтримка, що дозволяє мешканцям брати участь у проєкті, не залучаючи кредитних коштів. Сьогодні житло необхідно робити енергоефективним, тим самим зменшуючи платіжки за опалення вдвічі», — зауважив Єгор Фаренюк.
 
За умовами програми, протягом пʼяти років з бюджету Дніпра планується виділити 500 млн грн поворотної допомоги та 700 млн грн – безповоротної. Зауважимо, у липні 2021 року Фонд енергоефективності та міська влада Дніпра підписали меморандум про співпрацю. 
 

Нагадаємо, парламент ратифікував угоду з ЄІБ щодо кредиту у 300 млн євро на комплексну термомодернізацію громадських будівель. Також Мінрегіоном було підписано нові угоди з ЄІБ та фондом «E5P» у межах проєкту «Енергоефективність громадських будівель в Україні». Йдеться про надання гранту Україні у розмірі чотири млн євро від фонду Східноєвропейського партнерства з енергоефективності та довкілля (E5P), а також грантову технічну допомогу на суму чотири млн євро від Інвестиційної платформи сусідства ЄС (NIP). 

 
Коментарі (0)