Рус Укр
ГоловнаВибір редакціїЕнергозбереженняС.Савчук:«Майже 50 млн грн фінансової допомоги надано Урядом українцям на енергоефективні заходи»
Новини ЖКГ
19 Березня 2024 p.
07 Березня 2024 p.
06 Березня 2024 p.
04 Березня 2024 p.
01 Березня 2024 p.
29 Лютого 2024 p.
28 Лютого 2024 p.
23 Лютого 2024 p.
21 Лютого 2024 p.
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

С.Савчук:«Майже 50 млн грн фінансової допомоги надано Урядом українцям на енергоефективні заходи»

Вчора, 21 листопада, Держенергоефективності здійснено черговий транш відшкодування учасникам Урядової програми з енергоефективності. Сума безповоротної фінансової допомоги населенню та ОСББ на утеплення житла склала 48,37 млн гривень.
Найбільшу суму компенсації, а саме – 37,62 млн грн, виплачено фізичним особам, які залучали кредитні кошти на купівлю енергоефективних матеріалів та обладнання. Тим, хто придбав твердопаливні котли в рамках програми, перераховано 6,54 млн гривень.
 
У свою чергу, ОСББ-учасники програми отримали від Уряду 4,21 млн грн відшкодування на впровадження заходів з енергоефективності у багатоповерхівках.
 
«Усі учасники програми продовжують виконувати свою чітко визначену роль: Уряд знімає фінансове навантаження з домогосподарств під час впровадження енергоефективних заходів, а населення, отримуючи компенсації, активніше долучається до енергозбереження: проводить роботи з утеплення, встановлює вузли обліку, ІТП, замінює вікна тощо, аби у результаті зменшити енергоспоживання та рахунки за комунальні послуги», -прокоментував чергове відшкодування Голова Держенергоефективності Сергій Савчук.
 
Голова Агентства також додав, що нещодавно проведені дослідження ефективності програми підтверджують цільове використання коштів учасниками програми, досягнення ними значної економії енергоресурсів у результаті впровадження заходів, а також зменшення комунальних платежів.

Загалом з моменту старту програми, з жовтня 2014 року по листопад 2016 року, Уряд надав її учасникам 1,068 млрд грн фінансової допомоги на підвищення енергоефективності у житлі. 

 
Коментарі (0)