Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГОСББПрограма з енергоефективності «теплі кредити» буде продовжена у 2017 році
Новини ЖКГ
19 Березня 2024 p.
07 Березня 2024 p.
06 Березня 2024 p.
04 Березня 2024 p.
01 Березня 2024 p.
29 Лютого 2024 p.
28 Лютого 2024 p.
23 Лютого 2024 p.
21 Лютого 2024 p.
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Програма з енергоефективності «теплі кредити» буде продовжена у 2017 році

Уряд, відреагувавши на чисельні запити українців, передбачив у доопрацьованому проекті Державного бюджету на 2017 рік 400 млн грн на її реалізацію.
Урядова програма з енергоефективності, яка в народі отримала назву «теплі кредити», буде продовжена у наступному 2017 році. Уряд, відреагувавши на чисельні запити українців, передбачив у доопрацьованому проекті Державного бюджету на 2017 рік 400 млн грн на її реалізацію, повідомив Голова Держенергоефективності Сергій Савчук.
 
За його словами, Прем’єр-міністр України В.Гройсман своїм рішенням підтримав продовження дії Урядової програми з енергоефективності, яка вже впродовж двох років є дієвим інструментом допомоги населенню та ОСББ при утепленні житла, підготовці до зими та зменшенні витрат на комунальні послуги.
 
«Держенергоефективності спільно з проактивною спільнотою прихильників програми продовжуватиме опрацьовувати питання виділення більшої суми коштів на стимулювання населення до енергоощадності. Ми також вдячні активній та непорушній позиції громадських організацій і експертів, які говорять про ефективність такої державної допомоги і наголошували на важливості її продовження», - наголосив Сергій Савчук.
 
Нагадаємо, що закладені у проекті Держбюджету на 2017 рік кошти на суму 400 млн грн. буде спрямовано на надання населенню та ОСББ безповоротної фінансової допомоги на проведення енергоефективних заходів: утеплення будинків, встановлення вузлів обліку води та тепла, радіаторів опалення з терморегулятором, заміну вікон на енергоефективні, модернізацію освітлення, облаштування ІТП тощо.
 
З початку дії програми, а саме – з жовтня 2014 року і по теперішній час, її учасниками стали понад 180 тисяч родин, які залучили на енергоефективні заходи майже 2,6 млрд. грн. Від Уряду вони отримали близько 1 млрд грн відшкодування.

Урядова програма з енергоефективності – це безповоротна грошова державна допомога населенню України, яка надається через державні банки – Ощадбанк, Укргазбанк. 

 
Коментарі (0)