Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГОСББОсновний удар реформування ЖКГ припадає на діяльність ОСББ
Новини ЖКГ
18 Квітня 2024 p.
16 Квітня 2024 p.
09 Квітня 2024 p.
05 Квітня 2024 p.
04 Квітня 2024 p.
03 Квітня 2024 p.
01 Квітня 2024 p.
19 Березня 2024 p.
07 Березня 2024 p.
06 Березня 2024 p.
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Основний удар реформування ЖКГ припадає на діяльність ОСББ

Мінрегіон запевняє, що акцентується на створення та підтримку ОСББ як напрям реформування галузі.

Створення та підтримка організацій співвласників багатоквартирного житла є одним з головних пріоритетів Уряду на шляху реформування житлово-комунального господарства. Про це повідомив Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Темник під час засідання Національної ради з питань створення та забезпечення функціонування ОСББ, - інформує «Україну Комунальну» прес-служба Мінрегіону.

«Реформування ЖКГ є одним із ключових завдань, визначених Програмою економічних реформ Президента Віктора Януковича. За дорученням профільного Віце-прем’єр-міністра Олександра Вілкула, Мінрегіон розробляє ініціативи щодо сприяння створенню ОСББ. Ми повинні допомагати тим, хто працює, бажає змінити ситуацію на краще та наполегливо цим займається», - наголосив Геннадій Темник.

Протягом 2012 року відбулося 5 засідань Національної ради, на яких відбувалося напрацювання механізмів вирішення найбільш актуальних проблем у діяльності об’єднань. Представники Національної ради постійно беруть участь в опрацюванні змін до чинного законодавства, спрямованих на удосконалення процесу створення та функціонування ОСББ. Робочими групами, у складі органу напрацьована низка пропозицій для врегулювання проблемних питань у відносинах ОСББ (ЖБК) з податковою адміністрацією, органами соціального захисту населення, органами статистики тощо.

Нагадаємо, 14 березня 2012 року Уряд утворив Національну раду з питань створення та забезпечення функціонування ОСББ, як тимчасовий консультативно-дорадчий орган Кабінету Міністрів. До складу Ради крім посадовців також увійшли і ряд представників об’єднань та громадських діячів, представники органів місцевого самоврядування, громадських організацій, об’єднань профспілок і роботодавців, суб’єктів господарювання.

 
Коментарі (1)
Александр1
25 Січня 2013 p. 16:25
Сначала разогнали ЖЭКи, которые обслуживали целые микрорайоны со штатами в 20 человек, а теперь навязывают "колхозные" дома с таким же штатом и более высокими зарплатами обслуги. Деньги в этих "колхозах" безучетные и выгодны ворюгам от власти.