Рус Укр
ГоловнаВибір редакціїОСББНаселення зможе залучати "теплі кредити" на придбання інтелектуальних лічильників електроенергії
Новини ЖКГ
19 Березня 2024 p.
07 Березня 2024 p.
06 Березня 2024 p.
04 Березня 2024 p.
01 Березня 2024 p.
29 Лютого 2024 p.
28 Лютого 2024 p.
23 Лютого 2024 p.
21 Лютого 2024 p.
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Населення зможе залучати "теплі кредити" на придбання інтелектуальних лічильників електроенергії

У 2021 році населення зможе залучати "теплі кредити" на придбання інтелектуальних лічильників електроенергії, електроакумулюючих систем, електрозарядок
У 2021 році населення зможе залучати "теплі кредити" на придбання інтелектуальних лічильників електроенергії, електроакумулюючих систем, електрозарядок, про це повідомила пресслужба Держенергоефективності.
 
"Було прийнято рішення продовжити необхідний для індивідуальних домогосподарств інструмент допомоги при утепленні ще на один 2021 рік. Також розширено перелік заходів програми", - нагадали у агентсві. 
 
Нагадаємо, Держенергоефективності розробило ряд законодавчих ініціатив, які вдосконалять сферу енергоефективності в Україні: базовий проект закону "Про енергоефективність", законопроекти щодо відновлення ЕСКО-закупівель та розширення цього механізму на об’єкти ТКЕ та водоканали.
 
"Крім цього, ми працюємо над запровадженням ринку зелених облігацій, оскільки ми розуміємо, що цей інструмент допоможе забезпечити доступ до дешевого та довгострокового фінансування проєктів. І наразі ми відкриті до співпраці та готові розглядати пропозиції місцевих громад щодо нагальних масштабних проєктів", - сказав очільник агентсва Костянтин Гура.
 

Нагадаємо, раніше "теплі кредити" можна було залучати на на утеплення багатоповерхівок, на енергоефективні заходи у приватних будинках, на встановлення твердопаливних котлів. Експерти наполягають, що дана програма не має поширюватися на багатоквартирні будинки, а діяти лише на приватні помешкання. Разом з тим, для багато поверхових будівель працюють програми Фонду енергоефективності, що дозволяють здійснити комплексну модернізацію. 

 
Коментарі (0)