Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГОСББКиїврада фінансово підтримає ОСББ та ЖБК, які постраждали внаслідок колізій у законодавстві
Новини ЖКГ
18 Квітня 2024 p.
16 Квітня 2024 p.
09 Квітня 2024 p.
05 Квітня 2024 p.
04 Квітня 2024 p.
03 Квітня 2024 p.
01 Квітня 2024 p.
19 Березня 2024 p.
07 Березня 2024 p.
06 Березня 2024 p.
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Київрада фінансово підтримає ОСББ та ЖБК, які постраждали внаслідок колізій у законодавстві

На засіданні постійної комісії КМДА з питань бюджету та соціально-економічного розвитку погоджено алгоритм підтримки ОСББ та ЖБК, які фінансово постраждали внаслідок колізій у законодавстві в 2002-2010 та 2010-2014 рр
На засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку погоджено алгоритм підтримки об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та житлово-будівельних кооперативів, які фінансово постраждали внаслідок колізій у законодавстві в 2002-2010 та 2010-2014 роках, це повідомила прес-служба Київради.
 
Пропонується фінансово підтримати ОСББ та ЖБК, які постраждали внаслідок колізій у законодавстві. Йдеться про неправильне нарахування за послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання, наданих компаніями ПАТ “Київенерго” та ПАТ “АК “Київводоканал” у 2002-2010 та 2010-2014 роках.
 
“Аби отримати фінансову підтримку з бюджету міста потрібно надати в райдержадміністрацію тристоронній акт за спожитий обсяг холодної води на підігрів і теплової енергії для потреб гарячого водопостачання за визначений розрахунковий опалювальний період. Зазначу, що такий тристоронній акт між ОСББ (ЖБК), Київенерго та Київводоканалом є єдиним документом для підтвердження наявності підстав для отримання коштів, і у багатьох ОСББ та ЖБК цей документ уже є. У кого він відсутній — ми даємо двомісячний термін для його оформлення”, — зазначив голова постійної комісії Київради з питань бюджету Андрій Странніков.

Після цього, Районні державні адміністрації мають обробити та перевірити зібрані дані та сформувати узагальнений реєстр. Потім, відповідно до запитів ОСББ та ЖБКє місто буде планувати в бюджеті кошти на фінансову підтримку житлово-будівельних кооперативів та об’єднання співвласників багатоквартирних будинків. Відтак, райдержадміністрації у місячний термін мають поінформувати всі ОСББ та ЖБК про можливість фінансової підтримки з бюджету міста. 

 
Коментарі (0)