Рус Укр
ГоловнаВибір редакціїОСББФонд енергоефективності отримав заявок на енергомодернізацію будівель на понад 1 млрд грн
Новини ЖКГ
23 Квітня 2024 p.
18 Квітня 2024 p.
16 Квітня 2024 p.
09 Квітня 2024 p.
05 Квітня 2024 p.
04 Квітня 2024 p.
03 Квітня 2024 p.
01 Квітня 2024 p.
19 Березня 2024 p.
07 Березня 2024 p.
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Фонд енергоефективності отримав заявок на енергомодернізацію будівель на понад 1 млрд грн

У серпні 2020 року вартість усіх поданих до Фонду енергоефективності проєктів по Програмі «Енергодім» перевищила 1 мільярд гривень. Участь в проєктах бере понад 15,5 тисяч українських сімей
У серпні 2020 року вартість усіх поданих до Фонду енергоефективності проектів по Програмі «Енергодім» перевищила 1 мільярд гривень. Участь в проектах бере більше 15,5 тисяч українських сімей, про це повідомила пресслужба Фонду енергоефективності.
 
Загалом до Фонду надійшло 178 заявок,  з яких 100 вже схвалені. Як відомо,  перші 500 учасників Програми з енергомодернізації будівель отримують додаткові +20% гранту.
 
«Ключовим завданням, яке стоїть перед Фондом в рамках проведення масштабної термомодернізації житлового фонду, є розвиток в Україні ефективного та обізнаного власника будівлі. Вважаю, що отримання гранту на термомодернізацію можна порівняти з практичним заліком, який підтверджує бажання та вміння співвласників будинку приймати відповідальні рішення, дбати про своє майно і правильно планувати витрати на його утримання.  Отже, збільшення кількості учасників програми «Енергодім» свідчить про підвищення активності населення, бажання людей бути власником, а не тільки користувачем власного майна», – говориться у повідомлені.
 
Нагадаємо, Фонд енергоефективності – державна установа, яка надає інструменти для термореновації багатоквартирних будинків з ОСББ (об’єднання співвласників багатоквартирного будинку).
 

Підтримка Фонду полягає у наданні грантів та запровадженні комплексних технічних рішень з енергоефективності будівель з врахуванням кращих європейських практик. В результаті їх реалізації співвласники таких будівель зможуть не лише та заощаджувати кошти на комунальних послугах, а й підвищити рівень комфорту і якості свого життя. Діяльність Фонду фінансується за рахунок коштів Держбюджету України, фінансової підтримки ЄС та уряду Німеччини. 

 
Коментарі (0)