Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГОСББЧеркаські ОСББ «викачали» гроші з бюджету
Новини ЖКГ
19 Березня 2024 p.
07 Березня 2024 p.
06 Березня 2024 p.
04 Березня 2024 p.
01 Березня 2024 p.
29 Лютого 2024 p.
28 Лютого 2024 p.
23 Лютого 2024 p.
21 Лютого 2024 p.
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Черкаські ОСББ «викачали» гроші з бюджету

Понад 290 тисяч гривень виділено уже цьогоріч із міського бюджету Черкас одинадцятьом об’єднанням співвласників багатоквартирних будинків на капітальний ремонт житлового фонду.

Понад 290 тисяч гривень виділено уже цьогоріч із міського бюджету Черкас одинадцятьом об’єднанням співвласників багатоквартирних будинків на капітальний ремонт житлового фонду. 

Вони першими подали документи на отримання співфінансування з бюджету міста на облаштування своїх будинків. Загалом цього року у черкаській скарбниці закладено близько двох мільйонів гривень на капітальні ремонти ОСББ, повідомляють у прес-службі Черкаського міськвиконкому. 

За словами начальника відділу сприяння ОСББ Юрія Івченка, із початку року в Черкасах створено шість ОСББ. Тоді як загалом зараз в місті діє 124 ОСББ. Ще кілька завершують оформлення реєстраційних документів.

Згідно з міською програмою підтримки ОСББ, що діє в Черкасах чотири роки поспіль, проведення капітальних ремонтів, а також деякі види робіт в напрямку модернізації житлового фонду та впровадження енергозберігаючих технологій здійснюється на умовах співфінансування.

Зараз з міської скарбниці фінансується 40 % вартості капремонтів ОСББ, решту – покривають об’єднання. Для отримання коштів вони мають надати відповідні документи, зокрема, про наявність коштів на власному рахунку.

Юрій Іванович наголосив, що співфінансування з міського бюджету отримують всі ОСББ, які подають документи. Проте далеко не всі об’єднання в Черкасах поспішають скористатись такою нагодою. Це пов’язано з відсутністю в останніх вільних коштів на рахунках, які б вони могли направити на проведення капітальних ремонтів у своїх будинках.

Джерело - Прочерк

 
Коментарі (0)