Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГЗа останній тиждень до Урядової програми з енергоефективності долучилася рекордна кількість ОСББ
Новини ЖКГ
19 Березня 2024 p.
07 Березня 2024 p.
06 Березня 2024 p.
04 Березня 2024 p.
01 Березня 2024 p.
29 Лютого 2024 p.
28 Лютого 2024 p.
23 Лютого 2024 p.
21 Лютого 2024 p.
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

За останній тиждень до Урядової програми з енергоефективності долучилася рекордна кількість ОСББ

За останній тиждень, з 14 по 21 листопада 2016 року, 29 ОСББ стали учасниками програми, залучивши 3,2 млн грн на впровадження енергоефективних заходів у багатоповерхівках

За останній тиждень, з 14 по 21 листопада 2016 року, 29 ОСББ стали учасниками програми, залучивши 3,2 млн грн на впровадження енергоефективних заходів у багатоповерхівках. Для порівняння минулого тижня за Урядовою допомогою звернулося 13 ОСББ, а позаминулого – 20.

Про це повідомляє прес-служба Держенергоефективності.

«Цієї осені попит на програму з боку ОСББ побив усі раніше зафіксовані рекорди. Щотижня за Урядовою допомогою почали звертатися не 5-10 ОСББ, а вдвічі більше - 15-20. Сьогоднішні результати моніторингу дії програми перевершили наші очікування: майже 30 ОСББ з різних регіонів країни залучили кредитні кошти на підвищення енергоефективності своїх будинків. Це найяскравіший доказ того, що мешканці багатоповерхівок усвідомили значущість проведення комплексних заходів з економії енергоресурсів, а також переваги участі у програмі, де майже половину витрат компенсує Держава», - повідомив Голова Держенергоефективності Сергій Савчук, коментуючи результати щотижневого моніторингу дії Урядової програми з енергоефективності.

Зокрема, за словами Савчука  результати проведеного дослідження ефективності програми серед ОСББ підтверджують, що комплексна термомодернізація багатоповерхівки – утеплення, встановлення ІТП з погодним регулюванням, а також засобів обліку, заміна вікон на енергоефективні тощо - дає змогу її мешканцям вдвічі зменшити рахунки за опалення, а на сьогодні це нагальне питання для кожної родини.

Нагадаємо, що ОСББ мають можливість отримати від Уряду 40%-ве відшкодування суми кредитних коштів, залучених на енергоефективні заходи. Якщо у багатоквартирному будинку проживають родини-отримувачі субсидій, то компенсація становитиме до 70%.

Загалом, з початку дії програми її учасниками стали 514 ОСББ, які освоїли майже 65 млн. грн на утеплення житла.

Також, не вщухає попит на програму і з боку фізичних осіб. Так, за тиждень майже 2 тис. домогосподарств стали учасниками програми, залучивши  32,6 млн. грн на придбання енергоефективного обладнання та матеріалів.

 

 
Коментарі (0)