Рус Укр
ГоловнаВибір редакціїЖитлоПрикордонникам виділили десятки мільйонів на житло
Новини ЖКГ
23 Квітня 2024 p.
18 Квітня 2024 p.
16 Квітня 2024 p.
09 Квітня 2024 p.
05 Квітня 2024 p.
04 Квітня 2024 p.
03 Квітня 2024 p.
01 Квітня 2024 p.
19 Березня 2024 p.
07 Березня 2024 p.
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Прикордонникам виділили десятки мільйонів на житло

Держприкордонслужбі виділили 60 млн грн. на житло для працівників. Наразі освоєно вже половину коштів. У відомстві повідомляють про завершення будівництва та введення в експлуатацію десятків будинків.

Державній прикордонній службі виділено 60 млн грн на будівництво житла для працівників відомства. Кошти направлені з загального фонду Державного бюджету. Про це повідомили прес-службі Держприкордонлужби.

Відомство вже отримало 42,5 млн грн, з яких освоєно 30 млн грн.

«З початку року Державною прикордонною службою України вже розпочато будівництво 5 нових багатоквартирних житлових будинків. Зокрема, в Києві запроектовано будівництво житлового комплексу на площі 1,31 га,а це чотири будинки орієнтовно на 430 квартир. Наразі триває виконання геодезичних робіт, протягом місяця розпочнеться проектування, а у вересні-жовтні стартує будівництво першого з будинків», - зазначається у повідомленні.

Крім того, вже завершено проектування 66-квартирного будинку в м. Борисполі та отримано декларацію на проведення робіт.

«В Житомирі заплановано добудувати 11-поверховий будинок на 60 квартир. В даний час проведено конкурсні торги, а в Чернігові завершені всі підготовчі роботи до будівництва 80-квартирного будинку та до кінця року плануються земляні роботи і будівництво фундаменту. Будівництво ще одного будинку розпочато в Хмельницькому. На сьогодні завершується корегування проекту та уточнення технічних умов 9-поверхового будинку на 36 квартир. Також у планах до кінця року виконати земляні роботи та звести фундамент», - зазначають в Держприкордонслужбі.

Загалом, до кінця року заплановано ввести в експлуатацію 8 об’єктів. Наразі вже введено в експлуатацію та передано на розподіл 48 квартир та 11 кімнат в Чопі, Борисполі та на відділі прикордонної служби «Млачівка»Житомирського загону. На завершальному етапі також будівництво 54-квартирний будинок в Одесі та Харкові - на 40 квартир. Завершено будівництво та розподілено житло в 52-квартирному будинку в Києві.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, цьогоріч в Одеській області більше сотні сімей отримують компенсацію відсотків по програмі здешевленої іпотеки. Загалом протягом дії програми з 2012 по 2014 роки житлові умови поліпшили 123 родини регіону.

Анастасія Войтко

 
Коментарі (0)