Рус Укр
ГоловнаВибір редакціїТеплоенергетикаНКРЕКП розглядає питання модернізації Дарницької ТЕЦ
Новини ЖКГ
07 Березня 2024 p.
06 Березня 2024 p.
04 Березня 2024 p.
01 Березня 2024 p.
29 Лютого 2024 p.
28 Лютого 2024 p.
23 Лютого 2024 p.
21 Лютого 2024 p.
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

НКРЕКП розглядає питання модернізації Дарницької ТЕЦ

Вчора під час чергового засідання Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, розглядалися зміни до інвестиційної програми ТОВ «Євро-Реконструкція».
Вчора під час чергового засідання Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, розглядалися зміни до інвестиційної програми ТОВ «Євро-Реконструкція». Зміни передбачають низку ремонтних робіт і модернізацію обладнання Дарницької ТЕЦ, що дозволить знизити кількість забруднюючих речовин, які утворюються в результаті роботи теплоелектроцентралі.
 
Виконання робіт здійснюватиметься за рахунок збільшення суми інвестиційної програми ТОВ «Євро-Реконструкція» та, як стверджують в Нацкомісії, не спричинить збільшення тарифу на електроенергію для киян.
 
За словами заступника голови КМДА Петра Пантелеєва, за умови виконання робіт за п’ять років можлива повна відмова від експлуатації золошлаковідвалу Дарницької ТЕЦ («озеро гарячка»). Хід виконання робіт і дотримання зобов’язань із боку «Євро-Реконструкції» місто контролюватиме спільно з представниками місцевої громади розуміючи, наскільки актуальною для людей навколишніх мікрорайонів є безпечна робота об’єкту.
 
«У Києві розроблений відповідний план дій і, насамперед, він стосується існуючого золошлаковідвалу, від якого потерпають мешканці навколишніх житлових масивів. А в перспективі ТОВ «Євро-Реконструкція», що є власником Дарницької ТЕЦ, планує збудувати закритий склад сухої золи. Уже цього року планується придбати устаткування, розробити технічну документацію та пройти комплексну державну експертизу із отримання дозволу на встановлення електрофільтру на котлоагрегаті № 6, а також розробити робочий проект реконструкції системи шлаковідведення котлоагрегатів №№ 5-9», – повідомив Петро Пантелеєв.

Він також сподівається, що поступово обсяги викидів будуть зменшуватися, як і зменшуватимуться кошти, необхідні на їхню утилізацію. Тому ТОВ «Євро-Реконструкція» буде зобов’язана переглянути тариф на електроенергію в бік зниження. 

 
Коментарі (0)