Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГФОПи з регіонів, які вийшли з "червоних" зон, також можуть претендувати на допомогу - Мінсоцполітики
Новини ЖКГ
26 Квітня 2024 p.
23 Квітня 2024 p.
18 Квітня 2024 p.
16 Квітня 2024 p.
09 Квітня 2024 p.
05 Квітня 2024 p.
04 Квітня 2024 p.
03 Квітня 2024 p.
01 Квітня 2024 p.
19 Березня 2024 p.
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

ФОПи з регіонів, які вийшли з "червоних" зон, також можуть претендувати на допомогу - Мінсоцполітики

Фізичні особи-підприємці та наймані співробітники компаній з регіонів, які покинули "червоні" зони карантинних обмежень, можуть також отримати державну допомогу в розмірі 8 тис. грн
Фізичні особи-підприємці та наймані співробітники компаній з регіонів, які покинули "червоні" зони карантинних обмежень, можуть також отримати державну допомогу в розмірі 8 тис. грн, повідомив заступник міністра соціальної політики Віталій Музиченко.
 
"Закон визначає, що з моменту набрання ним чинності і протягом 10 днів після, всі громадяни, які проживали і працювали в регіонах, які раніше були або знаходяться в карантинній червоній зоні, можуть звернутися протягом 30 календарних днів за оформленням відповідної допомоги", - сказав Музиченко в ході прес-брифінгу у вівторок.
 
Як підкреслив Музиченко, прийом заявок почався з 19 квітня, і триватиме на продовженні 30 днів.
 
Якщо регіон буде віднесений в подальшому до "червоній" зоні, буде встановлено додатковий строк в 30 днів для звернення за оформленням такої допомоги для його жителів і підприємців, що працюють там, додав заступник міністра.
 
Згідно з повідомленням Міністерства розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства гарантовану допомогу в розмірі 8 тис. Грн можуть отримати наймані співробітники юросіб або ФОП, якщо основний КВЕД на останній день попереднього місяця відноситься до тих, в чиї стосунки з застосовуються обмеження "червоної" зони. Друга умова - організація повинна нарахувати за співробітника ЄСВ за всі місяці відповідного кварталу. Ще дві умови - середня зарплата співробітника не повинна перевищувати 30 тис.грн на місяць, а також співробітник не повинен працювати за сумісництвом.
 

ФОП зможуть претендувати на допомогу, якщо основний КВЕД на останній день попереднього місяця відноситься до тих, в чиї стосунки з застосовуються обмеження "червоної" зони. Також необхідними умовами є: ФОП зареєстрований довше трьох місяців тому, сплатив ЄСВ не менш, ніж за шість місяців в 2020 році, не зупинив свою роботу на останні день місяця перед місяцем, в якому в регіоні ввели додаткові протиепідемічні обмеження. Також ФОП не повинен бути одночасно найманим співробітником. 

 
Коментарі (0)