Рус Укр
ГоловнаВибір редакціїЖитлоЗакарпатські родини розібрали «пільгове» житло
Новини ЖКГ
19 Березня 2024 p.
07 Березня 2024 p.
06 Березня 2024 p.
04 Березня 2024 p.
01 Березня 2024 p.
29 Лютого 2024 p.
28 Лютого 2024 p.
23 Лютого 2024 p.
21 Лютого 2024 p.
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Закарпатські родини розібрали «пільгове» житло

На Закарпатті більше двох десятків родин стали новоселами, завдяки участі у державних житлових програмах. Проте, фінансування таких проектів у наступному році різко скоротили.

У Закарпатській області, завдяки державним житловим програмам, новоселами стали 22 родини. Про це повідомила директор Закарпатського регіонального управління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву Галина Дудчук.

Так, за словами чиновниці, 10 родин заселилися у власні квартири завдяки програмі здешевлення іпотечного кредитування, ще 10 сімей отримали ключі від власного житла, скориставшись програмою пільгового молодіжного кредитування.

«Більшість цьогорічних новоселів стали учасниками державних житлових програм в минулі роки, оскільки в цьому році фінансування цих програм було скорочено. Тим не менш, в рамках раніше укладених угод зобов’язання перед громадянами виконуються. В результаті, протягом цього року на Закарпатті введено в експлуатацію 2 житлових будинки, в яких 22 родини за державної підтримки отримали власні квартири», - зазначила директор Закарпатського регіонального управління Держмолодьжитла.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, попри кризу у державі будівництво житла у Львівській області в 2014 році показує рекордні показники. У Львівській ОДА відзвітували про його обсяги.

Анастасія Войтко

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
27 Грудня 2014 p. 17:12
За 17 років брєжнєвського тоталітаризму десятки мільйонів сімей безоплатно отримали квартири; плата за комунальні послуги була настільки низькою, що ця витрата взагалі не бралася до уваги при плануванні місячного бюджету сім"ї; продукти харчування коштували стабільно на протязі багатьох років одні й ті самі копійки; бомжів практично не було, тому що працевлаштуватися і отримати майже безплатне місце в гуртожитку міг будь-хто та будь-коли. Одне незрозуміло: нащо у ті часи постійно морочили людям голови якимись комуністичними ідеалами, адже і так жили непогано? Згодом комуністичні гасла приїлися , людям набридла стабільність (стагнація і застой), одноманітність наскучила, захотілося розваг, а шахраї при владі цими людськими вадами скористались і почали кришити ще досить могутню тушу економіки припиненого СРСР. Думаю, що коли майно бувшого СРСР буде повністю розкрадено, шахраї при владі зроблять спробу створити щось подібне до СРСР, аби знову прості люди їм це майно приробляли.