Рус Укр
ГоловнаПублікаціїЖитлоВідбудова та капітальний ремонт житлових будинків – актуальна інформація
Новини ЖКГ
26 Квітня 2024 p.
23 Квітня 2024 p.
18 Квітня 2024 p.
16 Квітня 2024 p.
09 Квітня 2024 p.
05 Квітня 2024 p.
04 Квітня 2024 p.
03 Квітня 2024 p.
01 Квітня 2024 p.
19 Березня 2024 p.
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Відбудова та капітальний ремонт житлових будинків – актуальна інформація

Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України розповіло як наразі відбувається капітальний ремонт та відбудова житла в кількох регіонах, постраждалих від російської агресії
Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України розповіло як наразі відбувається капітальний ремонт та відбудова житла в кількох регіонах, постраждалих від російської агресії, пише "Україна КОмунальна".
 
Запоріжжя
 
В 6-ти багатоповерхівках Запоріжжя демонтовані зруйновані елементи, тривають роботи з відновлення та зміцнення основних конструкцій, фасадні роботи, відновлюються балконні блоки та встановлюються металопластикові вікна. Ще в частині будинків роботи тільки починаються: там триває закупівля матеріалів, звільнення квартир від меблів, тимчасове підключення до мереж. Також відновлюються несучі конструкції.
 
Чернігівщина
 
В Ягідному на Чернігівщині нині відновлюється більше 20 будинків: будівельники утеплюють фасади та змінюють дахи. На ремонт 85 багатоквартирних та приватних помешкань в селі проведені тендерні процедури та заключені договори з підрядниками. У березні 2022 року Ягідне було повністю окуповане російськими військами. У місцевій школі окупанти облаштували штаб, а у підвалі утримували майже 370 мешканців, серед яких 70 дітей. У 2023 році Ягідне потрапило до переліку постраждалих населених пунктів, які відновлюються в межах експериментального проєкту з комплексної відбудови. Його мета – не лише відновити все, що зруйнували окупанти, але й створити новий архітектурний простір. Частину будинків буде модернізовано там, де необхідно – будівлі утеплять, замінять покрівлі, вікна та вхідні двері.

Сумщина
 
В Тростянці на Сумщині активно тривають роботи в двох п’ятиповерхівках: проводиться монтаж вікон та балконних блоків, міжкімнатних перегородок. Виконуються роботи з улаштування залізобетонного перекриття. Проводяться роботи з влаштування комунікаційних мереж: електроживлення, водопостачання і каналізації. Через обстріли російськими танками й пожежі - будинки були суттєво пошкоджені. Також у Тростянці триває відновлення міської лікарні, яка була обстріляна з танків в березні 2022 року під час окупації міста.

Херсонщина
 
До повномасштабного вторгнення в Посад-Покровському проживало 2239 людей. Під час війни залишилося кілька десятків жителів. Адже майже всі будинки в селі були зруйновані. Станом на середину лютого зі Службою відновлення укладено 280 договорів на будівництво нових будинків. Ще 39 — підлягають капітальному ремонту. Ще одним з важливих проєктів відновлення в селищі є відновлення водопостачання: вже прокладено 4 км водопроводу.
 
Також в селі буде відбудована школа-садок, центр безпеки та амбулаторія.
 
Одещина
 

В Сергіївці відновлюють дев’ятиповерховий будинок, що був пошкоджений російською ракетою. Х-22 влучила у цокольний поверх в липні 2022 року, увесь під’їзд було знищено. 21 людина загинула, 38 — поранені. 105 квартир - зруйновано чи пошкоджено. Будинок комплексно відбудують не пізніше листопада 2024 року. Зараз там тривають електромонтажні роботи. 

 
Коментарі (0)