Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГЖитлоУ Львові планують звести будинок для учасників АТО
Новини ЖКГ
18 Квітня 2024 p.
16 Квітня 2024 p.
09 Квітня 2024 p.
05 Квітня 2024 p.
04 Квітня 2024 p.
03 Квітня 2024 p.
01 Квітня 2024 p.
19 Березня 2024 p.
07 Березня 2024 p.
06 Березня 2024 p.
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

У Львові планують звести будинок для учасників АТО

Львівська влада обіцяє побудувати кілька сотень квартир для учасників АТО та їх сімей. У місті вже визначилися з ділянкою та запланували в міському бюджеті певну суму коштів на будівництво.

У Львові мають намір побудувати багатоповерховий будинок для учасників антитерористичної операції, які постраждали під час військових дій та сімей загиблих військових. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Щодо попереднього проекту будинку, йдеться про те, що це буде 9-типоверховий будинок. Орієнтовна кількість квартир – 400. Можуть бути і двокімнатні, і частково однокімнатні квартири. Також є можливість запроектувати дитячі майданчики. Орієнтовна площа забудови – 3 400 кв. м. Також є можливість забезпечити паркомісцями приблизно 50-60 % мешканців будинку. Але це попередні дані», - йдеться у повідомленні.

Зокрема, у міському бюджеті вже передбачено 5 млн грн. на ці цілі.

«Ці кошти ми маємо на меті використати на будівництво і підведення комунікацій. Це тривалий процес, але його ми не можемо розпочати перед голосуванням на сесії другої ухвали. Нам, щоб віддати ці гроші «Львівводоканалу», «Львівтеплоенерго», іншим структурам, необхідно другий документ, без нього ми не можемо далі рухатись. Попереду літо і можна проводити роботи», - зазначають у міськраді.

Відтак, тамтешня влада вже визначилась з ділянкою – на вул. Під Голоском, де буде розташована майбутня багатоповерхівка. Відтак, чиновники сподіваються, що відповідне рішення буде прийняте депутатами міської ради на завтрішній сесії.

«В першу чергу житло отримають сім’ї загиблих, у другу чергу – сім’ї, в яких учасники АТО отримали каліцтво не сумісні з подальшим продовженням трудової діяльності, тобто, з великою втратою працездатності. В третю чергу ми пропонуємо захистити права дітей-сиріт, які живуть у Львові», - наголошується в повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, влада обіцяє придбати понад 3 тис. квартир для військовослужбовців Збройних Сил України. На це в Державному бюджету передбачено 1,14 млрд грн.

 
Коментарі (0)