Рус Укр
ГоловнаВибір редакціїЖитлоСелянам обіцяють допомогти з будівництвом житла
Новини ЖКГ
23 Квітня 2024 p.
18 Квітня 2024 p.
16 Квітня 2024 p.
09 Квітня 2024 p.
05 Квітня 2024 p.
04 Квітня 2024 p.
03 Квітня 2024 p.
01 Квітня 2024 p.
19 Березня 2024 p.
07 Березня 2024 p.
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Селянам обіцяють допомогти з будівництвом житла

Уряд вирішив продовжити програму підтримки індивідуального житлового будівництва на селі ще на 4 роки. У Мінрегіоні наголошують, що це дасть змогу забезпечити житлом більше 11 тис. сімей.
Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства продовжить програму «Власний дім» до 2020 року, яка сприятиме підтримці індивідуального житлового будівництва на селі. Про це сказала директор Департаменту державних програм та розвитку житлового будівництва Мінрегіону Наталія Козловська, передає прес-служба відомства.
 
За її словами, підвищенню якості життя сільського населення сприятиме нещодавно схвалена Концепція розвитку сільських територій. Для її реалізації розроблено проект Державної програми підтримки індивідуальних сільських забудовників на 2016-2020 роки. Фінансування цих заходів відбуватиметься за рахунок державного та місцевого бюджетів.
 
«Це дасть змогу забезпечити житлом 11409 сільських сімей, збудувати, реконструювати, капітально відремонтувати або придбати 961,2 тис. м² житла, прокласти 693,5 кілометрів інженерних мереж та підключити до існуючих комунікацій інженерні мережі 12235 житлових будинків», - сказала вона.
 
Ці заходи сприятимуть вирішенню питань поліпшення житлових умов у тому числі сім’ям військовослужбовців (більшість яких є вихідцям з села) та вимушеним внутрішньо-переміщеним особам із зони АТО.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, склад спостережної ради Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву змінено. Відповідний проект постанови Кабінету Міністрів «Про затвердження складу спостережної ради Державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву» уряд схвали 4 листопада.

Анастасія Войтко

 
Коментарі (0)