Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГЖитлоНа Дніпропетровщині біженців забезпечили тимчасовим житлом
Новини ЖКГ
26 Квітня 2024 p.
23 Квітня 2024 p.
18 Квітня 2024 p.
16 Квітня 2024 p.
09 Квітня 2024 p.
05 Квітня 2024 p.
04 Квітня 2024 p.
03 Квітня 2024 p.
01 Квітня 2024 p.
19 Березня 2024 p.
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

На Дніпропетровщині біженців забезпечили тимчасовим житлом

В Дніпропетровській області тисячі переселенців із зони АТО забезпечили тимчасовим житлом. Найбільше біженців оселилися у Дніпропетровську.

На Дніпропетровщині тимчасовим житлом забезпечили понад 20 тисяч переселенців. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Дніпропетровської  облдержадміністрації.

«До органів місцевої влади та координаційних центрів Дніпропетровщини звернулось більше 55 тисяч переселенців. Понад 20 тисячам з них, які не змогли вирішити питання самостійно, була надана допомога у забезпеченні тимчасовим житлом», – йдеться в повідомленні.
 
У прес-службі зазначили, що лідером у розселенні переселенців став Дніпропетровськ. Тут оселилося майже 14 тис. людей. Наступними за кількістю переселенців є Кривий Ріг (понад 9,3 тис.), Павлоград (понад 6,1 тис.), Дніпродзержинськ (4,2 тис.), Нікополь (понад 2,8 тис.).
 
Більше 2,2 тисячі людей оселилися у Васильківському районі, понад 2,1 тисячі – у Межівському. Майже 1,8 тисячі мешкають тепер у Новомосковську, більше 1,7 тисячі – у Дніпропетровському районі, близько 1,5 тисячі – у Тернівці. Найменша кількість переселенців – 58 людей – обрали для проживання Софіївський район, що за кількістю людей поступився Широківському (79 переселенців) та Царичанському районам (110 переселенців).
 
Тимчасове житло для переселенців надано в закладах освіти, охорони здоров’я, соцзахисту, гуртожитках, санаторіях та готелях різних форм власності, переважно комунальної та державної.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у Мінрегіоні впевнені, що будівництво житла суттєво знизить ціни на його оренду. У відомстві відмічають, що наразі винаймати квартиру – задоволення не з дешевих. Особливо ціна оренди зросла через появу великої кількості переселенців.
 
Коментарі (0)