Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаКиїврада підтримуватиме ОСББ у питаннях енергозбереження
Новини ЖКГ
23 Квітня 2024 p.
18 Квітня 2024 p.
16 Квітня 2024 p.
09 Квітня 2024 p.
05 Квітня 2024 p.
04 Квітня 2024 p.
03 Квітня 2024 p.
01 Квітня 2024 p.
19 Березня 2024 p.
07 Березня 2024 p.
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Київрада підтримуватиме ОСББ у питаннях енергозбереження

Київська влада планує підтримувати ОСББ та ЖБК в реалізації проектів з енергозбереження житлових будинків. Пріорітетними будуть проекти з встановлення приладів обліку опалення та гарячого водопостачання.

Київська влада буде стимулювати ОСББ в питання проведення енергозберігаючих заходів у житлових будинках. Найкращі проекти будуть реалізовуватись спільними зусиллями співвласників та міської влади. Таке рішення прийняли депутати на засіданні Київради, повідомляє прес-служба відомства.

«Відповідне положення покликане врегулювати процедуру відбору кращих проектів підвищення енергоефективності в ОСББ. Міська влада сьогодні готова підтримати громадські ініціативи, які стосуються економії енергоресурсів та створити умови, що дозволяли б жителями об’єднуватися навколо ідеї підвищення енергоефективності. Це, у результаті, дозволить людям сплачувати значно менше і лише за фактично за спожиті комунальні послуги», – повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Критеріями відбору проектів будуть рівень перспективної економії  енергоресурсів та частка внеску з боку мешканців. Пріоритетними напрямками влада визначає проекти з встановлення будинкових приладів обліку теплової енергії на опалення та/або на гаряче водопостачання.

«Проекти мають передбачати реконструкцію або встановлення нових теплопунктів, утеплення фасадів, ремонт дахів, заміну вікон та освітлення на енергозберігаюче, оновлення внутрішньобудинкових інженерних мереж», – наголосив пан Пантєлєєв.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, київська влада планує встановити близько півтисячі теплових лічильників у житлових будинках столиці. Під час заходів можливі відключення опалення та гарячої води.

 
Коментарі (0)