Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГДерженергоефективності: Кількість утеплених будинків стрімко зростає
Новини ЖКГ
18 Квітня 2024 p.
16 Квітня 2024 p.
09 Квітня 2024 p.
05 Квітня 2024 p.
04 Квітня 2024 p.
03 Квітня 2024 p.
01 Квітня 2024 p.
19 Березня 2024 p.
07 Березня 2024 p.
06 Березня 2024 p.
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Держенергоефективності: Кількість утеплених будинків стрімко зростає

За минулий тиждень нселення отримало 118 теплих кредитів на суму 2,2 млн гривень, а впродовж квітня було видано кредитів на суму 212 млн грн, що в 20 разів перевищує показник минулого року.
 Зросли дані щотижневого моніторингу реалізації державної підтримки населення, ОСББ та ЖБК з впровадження енергоефективних заходів.
 
Про це повідомив голова Держенергоефективності Сергій Савчук.
 
За його словами, сума коштів виданих на «теплі» кредити для домогосподарств за минулий тиждень, з 25 квітня по 4 травня 2016 року, сягнула 55.2 млн гривень, а їх кількість склала 3247 одиниць.
 
«Для порівняння у квітні місяці цього року було взято кредитів на суму 212 млн грн, що в 20 разів більше ніж у квітні минулого року», — повідомив голова агенства.
 
Він зауважив, що незважаючи на те, що опалювальний сезон закінчився лише у квітні місяці значним попитом серед населення продовжують користуються «негазові» котли. Наразі, за минулий тиждень, взято 118 кредитів на суму 2.2 млн гривень.
 
З початку дії програми населенню та ОСББ видано більше 100 тисяч «теплих» кредитів загальною сумою понад 1,514 млрд гривень.
 
Коментарі (1)
Коля Пухов
06 Травня 2016 p. 19:20
Що таке українська енергоефективність? Читайте відповідь. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Мабуть усі пам"ятають, що у 2010-2013 роках усі державні свята супроводжувались у Києві грандіозними по кількості та потужності вибухів святковими салютами, дію яких можна було порівняти з дією невеликого землетрусу. Люди, у тому числі і ветерани , неодноразово скаржилися до колл-центру, що результатами цих салютів стають пошкодження будівельних конструкцій внаслідок ударної хвилі, а саме: утворення тріщин в стінах, особливо у хрущовках, аварії водопроводу і каналізації. Натомість, колл-центр навіть не реєстрував ці звернення, пояснюючи ветеранам, що ці вибухи у їх честь і від них розгерметизації будинків бути не може. Однак, насправді зараз майже усі будинки Києва розгерметизовані по причині святкових "землетрусів" 2010-2013 років. Особисто я вважаю, що ця розгерметизація робилася навмисно з метою подальшого здирництва на утеплення будинків.