Рус Укр
ГлавнаяНовости ЖКХСтроительствоТуреччина допоможе відбудувати зруйновану росією інфраструктуру України
Новости ЖКХ
02 мая 2024 г.
01 мая 2024 г.
30 апреля 2024 г.
26 апреля 2024 г.
23 апреля 2024 г.
18 апреля 2024 г.
16 апреля 2024 г.
09 апреля 2024 г.
05 апреля 2024 г.
04 апреля 2024 г.
Опросы все опросы
ЧТО ПРЕПЯТСТВУЕТ ВАМ ВОВМРЕМЯ ПЛАТИТЬ ПО СЧЕТАМ ЗА УСЛУГИ ЖКХ?
Слишком высокие тарифы
Регулярное повышение квартирной платы
Низкое качество услуг или их полное отсутствие
Не соблюдение исполнителями сроков по вывозу мусора
Бездействие ЖЭКа
Ничего, я всегда вовремя плачу
Я не считаю нужным платить за коммунальные услуги

 







 

Туреччина допоможе відбудувати зруйновану росією інфраструктуру України

Міністр інфраструктури України Олександр Кубраков та міністр торгівлі Турецької Республіки Мехмет Муш підписали меморандум про взаєморозуміння щодо відбудови інфраструктури
Міністр інфраструктури України Олександр Кубраков та міністр торгівлі Турецької Республіки Мехмет Муш 18 серпня у Львові підписали меморандум про взаєморозуміння щодо відбудови інфраструктури, який передбачає участь турецької сторони у відновленні України.
 
Про це повідомляє пресслужба Міністерства інфраструктури у Фейсбуці.
 
«Ми вдячні турецьким партнерам за наміри у співпраці щодо відбудови зруйнованої росією інфраструктури. Сприяє цьому і великий досвід участі турецького бізнесу у будівництві доріг та мостів, зокрема це стосується наших мегапроєктів – Запорізького та Кременчуцького мостів. Ми знаємо турецький бізнес як надійного партнера, тому розраховуємо, що уже зовсім скоро вийдемо на конкретні практичні результати спільної відбудови", - заявив міністр інфраструктури Олександр Кубраков.
 
За його словами, найближчим часом буде створена спільна робоча група щодо питань відбудови, яка опрацьовуватиме механізми залучення турецьких інвестицій, а також розвиватиме конкретні проєкти для співпраці.
 

Передбачається, що турецькі бізнес та державні структури зможуть розвивати конкретні проєкти відбудови, а також надавати консультаційну та технічну допомогу. 

 
Комментарии (0)