Рус Укр
ГлавнаяНовости ЖКХСтроительствоВведено в експлуатацію Єдину державну електронну систему у сфері будівництва - Мінрегіон
Новости ЖКХ
02 мая 2024 г.
01 мая 2024 г.
30 апреля 2024 г.
26 апреля 2024 г.
23 апреля 2024 г.
18 апреля 2024 г.
16 апреля 2024 г.
09 апреля 2024 г.
05 апреля 2024 г.
04 апреля 2024 г.
Опросы все опросы
ЧТО ПРЕПЯТСТВУЕТ ВАМ ВОВМРЕМЯ ПЛАТИТЬ ПО СЧЕТАМ ЗА УСЛУГИ ЖКХ?
Слишком высокие тарифы
Регулярное повышение квартирной платы
Низкое качество услуг или их полное отсутствие
Не соблюдение исполнителями сроков по вывозу мусора
Бездействие ЖЭКа
Ничего, я всегда вовремя плачу
Я не считаю нужным платить за коммунальные услуги

 







 

Введено в експлуатацію Єдину державну електронну систему у сфері будівництва - Мінрегіон

Відповідно до визначених законодавством умов, буде продовжено розвиток нових інструментів та електронних сервісів в ЄДЕССБ.
З 1 грудня 2022 року Єдина державна електронна система у сфері будівництва функціонує в режимі так званої «промислової» експлуатації. Цей крок передбачений розпорядженням Кабінету Міністрів України № 565 від 20 травня 2020 року “Про затвердження плану заходів щодо створення та запровадження Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва”, про це повідомила пресслужба Міністерства розвитку громад та теріторій Укпаїни.
 
Відповідно до визначених законодавством умов, буде продовжено розвиток нових інструментів та електронних сервісів в ЄДЕССБ. Зокрема, нових автоматизованих робочих місць користувачів, розширення автоматичних перевірок та покращення внутрішньої навігації.
 
Звертаємо увагу, що частина функціоналу публічного порталу ЄДЕССБ обмежена на період дії в Україні правового режиму воєнного стану. 
 

Єдина державна електронна система у сфері будівництва розроблена Міністерством розвитку громад і територій у співпраці з Міністерством цифрової трансформації за підтримки проекту USAID/UK aid «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах/TAPAS».  

 
Комментарии (0)