Рус Укр
ГлавнаяНовости ЖКХЖильеУряд обмежив розмір компенсації для ремонту житла по програмі "єВідновлення"
Новости ЖКХ
02 мая 2024 г.
01 мая 2024 г.
30 апреля 2024 г.
26 апреля 2024 г.
23 апреля 2024 г.
18 апреля 2024 г.
16 апреля 2024 г.
09 апреля 2024 г.
05 апреля 2024 г.
04 апреля 2024 г.
Опросы все опросы
ЧТО ПРЕПЯТСТВУЕТ ВАМ ВОВМРЕМЯ ПЛАТИТЬ ПО СЧЕТАМ ЗА УСЛУГИ ЖКХ?
Слишком высокие тарифы
Регулярное повышение квартирной платы
Низкое качество услуг или их полное отсутствие
Не соблюдение исполнителями сроков по вывозу мусора
Бездействие ЖЭКа
Ничего, я всегда вовремя плачу
Я не считаю нужным платить за коммунальные услуги

 







 

Уряд обмежив розмір компенсації для ремонту житла по програмі "єВідновлення"

Кабмін вніс зміни до порядку надання допомоги за пошкоджене під час війни житло через систему «єВідновлення», встановивши, що розмір компенсації за один пошкоджений обʼєкт не може бути більший, ніж 200 тисяч гривень
Кабінет міністрів України вніс зміни до порядку надання допомоги за пошкоджене під час війни житло через систему «єВідновлення», встановивши, що розмір компенсації за один пошкоджений обʼєкт не може бути більший, ніж 200 тисяч гривень.
 
Про це повідомив постійний представник КМУ у Верховній Раді Тарас Мельничук, про це повідомляє пресслужба "Україна Комунальна".
 
«Внесено, з метою залучення міжнародної фінансової допомоги, зміни до Порядку надання компенсації для відновлення окремих категорій об’єктів нерухомого майна, пошкоджених внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації, з використанням електронної публічної послуги «єВідновлення», - написав Мельничук.
 
За його словами, передбачено, що розмір компенсації за один пошкоджений обʼєкт не може бути більший, ніж 200 тис. гривень.
 

нагадаємо, з 10 травня, у застосунку «Дія» власники пошкодженого під час війни житла можуть подати заявку на отримання компенсації для його ремонту та відновлення. 

 
Комментарии (0)