Рус Укр
ГлавнаяНовости ЖКХЖильеДопомогу при підготовці планів відновлення отримають 10 тергромад
Новости ЖКХ
02 мая 2024 г.
01 мая 2024 г.
30 апреля 2024 г.
26 апреля 2024 г.
23 апреля 2024 г.
18 апреля 2024 г.
16 апреля 2024 г.
09 апреля 2024 г.
05 апреля 2024 г.
04 апреля 2024 г.
Опросы все опросы
ЧТО ПРЕПЯТСТВУЕТ ВАМ ВОВМРЕМЯ ПЛАТИТЬ ПО СЧЕТАМ ЗА УСЛУГИ ЖКХ?
Слишком высокие тарифы
Регулярное повышение квартирной платы
Низкое качество услуг или их полное отсутствие
Не соблюдение исполнителями сроков по вывозу мусора
Бездействие ЖЭКа
Ничего, я всегда вовремя плачу
Я не считаю нужным платить за коммунальные услуги

 







 

Допомогу при підготовці планів відновлення отримають 10 тергромад

Консультативну допомогу в підготовці планів відновлення і розвитку в рамках проєкту "Раннє відновлення України" отримають 10 територіальних громад, які постраждали внаслідок російської агресії
Консультативну допомогу в підготовці планів відновлення і розвитку в рамках проєкту "Раннє відновлення України" отримають 10 територіальних громад, які постраждали внаслідок російської агресії, про це повідомили в пресслужбі Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України, пише "Україна Комунальна".
 
Конкурс із відбору громад оголошено за підтримки уряду Великої Британії (UK Aid). 10 відібраних за результатами конкурсу громад отримають допомогу в підготовці планів відновлення і розвитку та відповідної проєктно-кошторисної документації.
 
Крім того, усі громади, які заповнили анкети щодо співпраці з проєктом "Раннє відновлення України", зможуть узяти участь у навчальних заходах (як залучати фінансування від міжнародних партнерів, налагодити міжмуніципальне співробітництво, працювати з цифровими інструментами, зокрема й із системою DREAM тощо).
 
"Міністерство всебічно підтримує та заохочує лідерство громад у розробці планів місцевого оновлення. Цінним є те, що до цього процесу долучаються британські партнери. Конкурс у межах нашого спільного проєкту "Раннє відновлення України" надасть змогу громадам не лише розробити плани, а й розпочати їхнє втілення на найбільш постраждалих від російської агресії територіях", - процитовано в релізі слова віцепрем'єр-міністра із відновлення України Олександра Кубракова.
 

Зацікавлені громади можуть заповнити анкету за посиланням до 18:00 23 жовтня 2023 року. 

 
Комментарии (0)