Рус Укр
ГоловнаВибір редакціїОСББЗапрошуємо до дискусії: "Порядок організації та забезпечення звітування про виконання договору на управління чи кошторису ОСББ"

Запрошуємо до дискусії: "Порядок організації та забезпечення звітування про виконання договору на управління чи кошторису ОСББ"

Асоціація професійних управителів нерухомістю України за участі ТОВ "ЖИТЛО-СОФТ" запрошує Управляючи компанії та Об'єднання власників житлових та нежитлових приміщень у багатоквартирному будинку взяти участь у круглому столі:
 
"Порядок організації та забезпечення звітування про виконання договору на управління чи кошторису ОСББ. Алгоритм убезпечення від необґрунтованих звинувачень"
 
Мета заходу - дати можливість учасникам обговорити нагальні проблеми у питанні звітування перед співвласниками, обмінятися кейсами, напрацюваннями та іншим досвідом, подискутувати на гострі теми, збагатити власний арсенал засобів звітування тощо.
 
У заході візьме участь  Голова Асоціації професійних управителів нерухомістю України Нікончук Андрій. Доповнить та прокоментує  дискусію з точки зору законодавства та наявних практик.
 
Також обговоримо такі питання:
 
1. Нормативні вимоги для організації звітування
2. Зміст звіту та порядок його формування
3. Поради та інструменти підготовки до ефективного звітування.
 
Для участі у дискусійному клубі необхідно заповнити форму за посиланням: https://forms.gle/RfAt49PUoPe6wxYn9 та мати на своєму комп'ютері встановлену програму для організації відеоконференцій ZOOM.
 

Дискусійний клуб розпочнеться 28 вересня 2021 року об 11:00.  Участь безоплатна. Подробиці на сторінці заходу у фейсбуці


Назад