Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГОСББФонд енергоефективності отримав 21 заявку від ОСББ з десяти областей

Фонд енергоефективності отримав 21 заявку від ОСББ з десяти областей

Станом на 15 січня 2020 року Фонд енергоефективності отримав 21 заявку на участь у програмі “Енергодім” від ОСББ Одеської, Львівської, Тернопільської, Полтавської, Миколаївської, Волинської, Чернігівської, Київської, Житомирської та Черкаської областей. 
 
Такі данні є у моніторингу реалізації програми підтримки енергомодернізації багатоквартирних будинків "Енергодім".
 
Загальна сума поданих проектів становить більше 117 млн грн, а очікувана економія енергії, відповідно до опису проекту, має сягнути понад 6 млн кВт⋅год. на рік.
 
18 заявок було подано за умовами Пакету заходів “Б” (Комплексний), який передбачає часткове відшкодування витрат на заходи з енергоефективності у розмірі 50% (перші 300 заявок — 70%) вартості прийнятних заходів, робіт. 
 
Зараз Фонд схвалив лише 4 заявки на участь в Програмі “Енергодім” та здійснив часткове відшкодування для трьох із них. Загальна сума схвалених заявок більше 20 млн грн. 
 
За кількістю поданих заявок зараз лідирує Одеська область, від якої отримано 6 заявок. 
 

Середній термін розгляду заявок, включаючи їх доопрацювання, становить 30 днів, а відповідь-рішення ОСББ отримує від Фонду у форматі офіційного сповіщення за вказаними електронними та фактичними адресами.  


Назад