Рус Укр
ГлавнаяНовости ЖКХОСМДУкраїна через Фонд E5P отримає 36,4 млн євро на реалізацію енергоефективних проєктів
Новости ЖКХ
26 апреля 2024 г.
23 апреля 2024 г.
18 апреля 2024 г.
16 апреля 2024 г.
09 апреля 2024 г.
05 апреля 2024 г.
04 апреля 2024 г.
03 апреля 2024 г.
01 апреля 2024 г.
19 марта 2024 г.
Опросы все опросы
ЧТО ПРЕПЯТСТВУЕТ ВАМ ВОВМРЕМЯ ПЛАТИТЬ ПО СЧЕТАМ ЗА УСЛУГИ ЖКХ?
Слишком высокие тарифы
Регулярное повышение квартирной платы
Низкое качество услуг или их полное отсутствие
Не соблюдение исполнителями сроков по вывозу мусора
Бездействие ЖЭКа
Ничего, я всегда вовремя плачу
Я не считаю нужным платить за коммунальные услуги

 







 

Україна через Фонд E5P отримає 36,4 млн євро на реалізацію енергоефективних проєктів

Швеція, Норвегія, Фінляндія та Німеччина через Фонд Східноєвропейського партнерства з енергоефективності та довкілля (E5P) нададуть Україні 36,4 млн євро на реалізацію енергоефективних проєктів
Швеція, Норвегія, Фінляндія та Німеччина через Фонд Східноєвропейського партнерства з енергоефективності та довкілля (E5P) нададуть Україні 36,4 млн євро на реалізацію енергоефективних проєктів. Кошти будуть спрямовані на проєкти громад-реципієнтів Фонду. 
 
Про це повідомив в.о.Міністра розвитку громад та територій України Василь Лозинський за результатами 12-ї Асамблеї донорів Фонду E5P.
 
“Енергоефективність була і залишається надзвичайно важливою для України. Сьогодні це один із ключових елементів для забезпечення енергетичної безпеки нашої країни. Дякуємо урядам Швеції, Норвегії,  Фінляндії та Німеччини, які вирішили збільшити свої внески в українські енергоефективні проєкти. Цей надзвичайно важкий та складний рік довів нашу здатність разом приймати та реалізовувати швидкі та ефективні рішення,” – зазначив Василь Лозинський.
 
Під час засідання Асамблеї розглянули стан реалізації проєктів Фонду E5P в Україні та країнах Східної Європи. Також учасники ухвалили рішення про надання Фондом грантів українським громадам на реалізацію п’яти діючих проєктів із термомодернізації громадських будівель та модернізації систем теплопостачання та водопостачання.
 

Нагадаємо, Фонд Східноєвропейського партнерства з енергоефективності та довкілля (E5P) – це багатосторонній фонд, який підтримується низкою донорів та міжнародних фінансових установ. Створений під час головування Швеції в Європейському Союзі у 2009 році.  

 
Комментарии (0)