Рус Укр
ГлавнаяНовости ЖКХЖильеУ Василькові відкрито модульне містечко
Новости ЖКХ
15 мая 2024 г.
13 мая 2024 г.
08 мая 2024 г.
07 мая 2024 г.
02 мая 2024 г.
01 мая 2024 г.
30 апреля 2024 г.
26 апреля 2024 г.
23 апреля 2024 г.
18 апреля 2024 г.
Опросы все опросы
ЧТО ПРЕПЯТСТВУЕТ ВАМ ВОВМРЕМЯ ПЛАТИТЬ ПО СЧЕТАМ ЗА УСЛУГИ ЖКХ?
Слишком высокие тарифы
Регулярное повышение квартирной платы
Низкое качество услуг или их полное отсутствие
Не соблюдение исполнителями сроков по вывозу мусора
Бездействие ЖЭКа
Ничего, я всегда вовремя плачу
Я не считаю нужным платить за коммунальные услуги

 







 

У Василькові відкрито модульне містечко

Модульне містечко у Василькові містить чотири моноблоки по 22 житлові кімнати в кожному. Загалом тут знайдуть тимчасовий прихисток 352 людини.
29 жовтня Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов разом з Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Польща в Україні Бартошем Ціхоцкі, очільником Київської ОВА Олексієм Кулебою та мером Василькова Наталією Баласинович відкрили модульне містечко для внутрішньо переміщених, а також осіб, які втратили житло, у Василькові внаслідок повномасштабного вторгнення.
 
Модульне містечко у Василькові містить чотири моноблоки по 22 житлові кімнати в кожному. Загалом тут знайдуть тимчасовий прихисток 352 людини.
 
Інфраструктура містечка передбачає всі необхідні зручності для життя та відповідає всім технічним вимогам, у тому числі для проживання в будь-яку пору року. Є кухня, їдальня, санвузли, душові кабінки, адміністративні приміщення.
 
Містечко освітлюється та опалюється. Воно повністю укомплектоване необхідною побутовою технікою та іншим обладнаннями, а кімнати мешканців – меблями.
 

Нагадаємо, раніше в рамках співпраці з колегами з Польщі було відкрито та заселено 11 модульних містечок для понад 3500 осіб у деокупованих населених пунктах Київської (Ірпінь, Буча, Бородянка, Макарів) та Чернігівської (Новоселівка) областей, а також у місті Львів.  

 
Комментарии (0)