Рус Укр
ГлавнаяНовости ЖКХЖильеПлан відновлення нашої країни матиме два виміри - Кабмін
Новости ЖКХ
18 апреля 2024 г.
16 апреля 2024 г.
09 апреля 2024 г.
05 апреля 2024 г.
04 апреля 2024 г.
03 апреля 2024 г.
01 апреля 2024 г.
19 марта 2024 г.
07 марта 2024 г.
06 марта 2024 г.
Опросы все опросы
ЧТО ПРЕПЯТСТВУЕТ ВАМ ВОВМРЕМЯ ПЛАТИТЬ ПО СЧЕТАМ ЗА УСЛУГИ ЖКХ?
Слишком высокие тарифы
Регулярное повышение квартирной платы
Низкое качество услуг или их полное отсутствие
Не соблюдение исполнителями сроков по вывозу мусора
Бездействие ЖЭКа
Ничего, я всегда вовремя плачу
Я не считаю нужным платить за коммунальные услуги

 







 

План відновлення нашої країни матиме два виміри - Кабмін

Регіональний — це коли країни-партнери або міста-побратими, або корпорації допомагають у відновленні конкретного українського міста чи регіону.
План відновлення України матиме два виміри: регіональний та параметричний. Про це повідомив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль під час засідання уряду.
 
"Вже зараз формуємо візію для нової України. План відновлення нашої країни матиме два виміри: регіональний та параметричний", - сказав Шмигаль.
 
За його словами, регіональний — це коли країни-партнери або міста-побратими, або корпорації допомагають у відновленні  конкретного українського міста чи регіону.
 
"Наприклад, Данія погодилася допомагати із відновленням Миколаєва. Італійське Бергамо із відновленням Бучі", - розповів Шмигаль.
 
Шмигаль зазначив, що параметричний підхід — це програма Національної ради з відновлення, яка напрацьовує параметри відбудови та трансформації кожного сектору економіки.
 
"Це нові підходи й нові політики. Сучасні та європейські. Мета — не просто відбудувати зруйноване, а побудувати сучасну європейську цивілізовану державу", - пояснив прем’єр-міністр.
 

Денис Шмигаль повідомляв, що на післявоєнну відбудову України в довгостроковій перспективі знадобиться щонайменше 600 мільярдів доларів.  

 
Комментарии (0)